Kaya Çakır Kızılay Özel Eğitim Anaokulu
GÜNEŞLİ MAH. EMİRHAN 11 SK. NO 1 MERKEZ / TOKAT

VİZYON

Ülkemizde ve okulöncesinde özel eğitim alanında fiziksel donanımı, eğitimci kadrosu, eğitim öğretimdeki yaklaşımları, uygulamaları ve projeleriyle kaliteye öncülük eden saygın, aktif ve örnek bir kuruluş olmaktır.

MİSYON

Bireysel ve gelişim özellikleri ile eğitim yeterlilikleri açısından akranlarından anlamlı düzeyde farklılık gösteren 0-6 yas aralığındaki özel bireylerin Türk Millî Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda, eğitim ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilmiş eğitim programları ve özel olarak yetiştirilmiş personel ile uygun ortamlarda eğitim öğretim hizmeti vererek özel bireyleri hayata hazırlamak bağımsız yaşam becerilerini kazanmalarını ve tüm gelişim alanlarındaki potansiyellerinin en üst seviyeye ulaştırmalarını sağlamaktır.

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Normal öğretim

09.00-14.00

doğalgaz

Öğrencilerimiz taşıma kapsamında ücretsiz bir şekilde taşınmaktadır.

İl merkezinde bulunmaktadır.

Güneşli Mah. Emirhan Sok. No:1 Tokat/Merkez

Diğer Hususlar

Okulumuz 2020-2021 eğitim dönemi itibariyle OTİZM tanısı almış öğrencilere hizmet vermektedir. 2021-2022 eğitim öğretim dönemi itibariyle otizm öğrencileriyle birlikte zihinsel olarak tipik gelişim göstermeyen (Down Sendromu, Zihinsel Engelli vb.) öğrenci kayıtları da alınacaktır. Tipik gelişim gösteren öğrenci kaydı alınmamaktadır.