Okulumuz Tarihçesi

Okulumuz Tokat İli, Merkez İlçesi, Güneşli Mahallesi, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olan 2546 ada no ve 5 parsel nolu sayılı taşınmaz üzerinde, bağışçı Park Konak Akaryakıt ve İnşaatlar Başkanı Yavuz ÇAKIR babası Kaya ÇAKIR adına yaptırmışOkulumuz müstakil ve bağımsız bir Özel Eğitim Anaokuludur. Okulumuzun sahası yaklaşık 3500 metrekarelik bir alan üzerine yapılmıştır. Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olan arsa okul yapımı için 2017 tarihinde bağış yapılmıştır. İnşaatına 2017 yılında başlanan okulumuz 2018 yılında tamamlanmıştır.  Okulumuzun finansmanı hayırsever Yavuz ÇAKIR tarafından karşılanmıştır. Okulumuz, Kaya Çakır Kızılay Anaokulu adıyla resmiyet kazanmış ve 2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminde faaliyete başlamıştır. 2020-2021 Eğitim-Öğretim döneminde Kaya Çakır Kızılay Özel Eğitim Anaokulu olarak resmiyet kazanmış ve eğitim-öğretimini sürdürmüştür.